Aanbieding!

Zakkendragersgeluk – Tripel

2.65

✓ Uit voorraad leverbaar
✓ Binnen 1-2 werkdagen in huis
✓ Unieke digitale tour via QR-code
✓ Gratis verzending vanaf €50

Artikelnummer: 123456789-1 Categorie:

Zakkendragersgeluk – Tripel

Eind 16e eeuw werd de Oudegracht bevaren door vrachtschepen met goederen als graan, turf en kolen. Die goederen moesten naar de pakhuizen of markten in de stad gesjouwd worden. Hier waren de ‘sackedragers’ voor. In de 130 meter lange steeg bevond zich een wachtlokaal waar de zakkendragers zaten te wachten op de volgende sjouwklus. Er werd gedobbeld wie de klus kreeg. Kwestie van geluk dus! Onze krachtige drie granen tripel is een ode aan de zakkendragers van vroeger en het geluk waar zij op hoopten! De nobele hopsoorten zorgen voor een licht kruidig aroma en de toevoeging van haver en tarwe geeft deze tripel een bijzondere body.

Start jouw tour door Utrecht!

Onze bieren vertellen stuk voor stuk een mooi verhaal over de stad. Via een QR-code die op de bierflesjes te vinden is start je een online video tour door de stad, met als klap op de vuurpijl: een voice-over door bekende Utrechter Henk Westbroek! Beleef, proef, ontdek en ervan thuis vanuit je luie stoel, lekker alleen of gezellig met vrienden.


Gek op onze Zakkendragersgeluk – Tripel?

Je shopt hier gemakkelijk en snel – met extra veel voordeel – onze grootverpakking met maar liefst 24 heerlijke speciaaltjes in een 33cl longneck!

Extra informatie

Gewicht1 kg
Afmetingen40 × 30 × 10 cm

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zakkendragersgeluk – Tripel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *